Nu känns det bättre!

Det går faktiskt mot ljusare tider både utanför och inuti. Skönt att det börjar släppa, det där mörka som så gärna kramar sig fast i mitt bröst. Skönt att kunna andas lugnt igen! Utanför fönstret på mitt arbete växer krokusar i alla möjliga färger. Det gör mig lycklig! Jag var och promenerade i skogen och mötte en flicka till hästs. Det gör mig lycklig! Jag älskar hästar. Kommer garanterat att köpa en häst någon gång igen. För det finns en framtid och den ser ljus ut.

Kommentarer
Postat av: Melinda

Jag hejar på er. Är han fortfarande drogfri?

Postat av: Trollprinsen

Visst är det härligt med ljuset. Inte för inte talar man i gamla skrifter om himlen som som ett underbart, skinande ljus.
Och det finns eller inte på insidan och på utsidan. Ofta hänger det ihop.
Min storebror dog av heroinets fasansfulla njutning och hemskhet. Världens bästa kille och bror... Livet är konstigt. När man var liten, typ 6-10, såg man ljust på tillvaron och det var kul att finnas till. Man visste ju inte vad som fanns där ute och vad som väntade på en.
Nu 50+ och luttrad vill jag vända åter till "det ljuva 60-talet" och ställa allt till rätta. Jag, vill, vill, vill ställa allt till rätta. Göra det där lilla extra som räddar brorsan och som fixar det äktenskap som rasade ner. Nu ensam, dyster och till ingen större nytta, letar man på datorn efter vänner å tjejer och bloggar som kan pigga upp en åtminstone lite grann.
Vilket liv!
Det gäller att hålla ut och hoppas!
Vi hörs väl nån gång?

2006-04-20 @ 18:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback