Shame on me!

Jag har haft fullt upp den senaste veckan och inte haft tid att skriva. Att skriva en rad eller två borde kanske inte vara så svårt men jag har verkligen varit helt slutkörd varje kväll. Idag kunde jag gå hem redan vid lunch och det känns som rena lyxen! Ska bara vila, äta något gott och titta på tv.

Min man är nu inne på sin 5:e drogfria vecka. Jag är verkligen imponerad av honom. Han har mått riktigt dåligt emellanåt. Han har fortfarande ett starkt sug efter droger men han har lyckats att stå emot. Jag hoppas att han fortsätter att vara så här stark! Min dröm är ju att vi någon gång ska kunna skaffa en liten familj. Jag vet att det är hans största önskan i livet också.

Har ännu inte köpt det där gymkortet. Jag är verkligen den segaste personen i världen. Vad är det som är så svårt med att komma igång att träna??? Shame on me!!!





Te och knäckebröd

Sitter och äter frukost framför datorn. Ryvita multigrain knäckebröd (underbart goda) och grönt orient te. Underbart att sova till 10 idag. Det finns inget bättre än att vakna utvilad, äta frukost i lugn och ro och veta att man har en lång, skön helt ledig dag framför sig. LOVELY! Jag måste iofs städa min lägenhet som ser allt annat än fräsch ut :( och sortera tvätt och stryka lite. Men men man får väl inte ha det FÖR skönt på sin lediga dag....Min man jobbar lite idag, bara halv dag så han kommer snart hem. Ska försöka lura ut honom ikväll. God middag och lite social samvaro. Han får ju inte dricka någon alkohol alls och det kan ju bli lite påfrestande att sitta ute en sen lördagkväll bland berusade personer när man själv är helt nykter. Men vi får gå hem om det blir jobbigt helt enkelt!

Jag har shoppat alldeles för mycket redan men är ändå sugen på nya kläder och skor. Hittade så söta vårskor igår... Åhh jag vill ha ALLA modeller. Det värsta är att jag har kvar skor från förra våren/sommaren som jag ännu inte ens använt. Hur söta som helst men jag vill ÄNDÅ ha alla andra par också. Jag skäms nästan! (men bara nästan) Jag är, som ni säkert förstår, en sucker för skor och väskor. ( och kläder och smink och hudprodukter och örhängen och parfymer... )

länge sedan sist!

Oj oj oj! Det har varit en sådan intensiv vecka att jag inte ens haft tid att skriva i min blogg. Jag har jobbat och jobbat och jobbat och sovit och ätit lite emellanåt. Är helt slut! Skönt att det är helg nu så att man får en chans att vila upp sig. Var på lite after work med några tjejkompisar, åt lite, drack några glas vin och bara softade. Skön och välbehövlig avslutning på en helt galen vecka. Jag har knappt hunnit andas. Än mindre städa och fixa i mitt hem så nu ser här ut som faaan. Orkar inte ta tag i det nu men ska ta en rejäl storstädning imorgon. Mitt nya och nyttiga liv har det inte heller blivit så mycket med. Mest pizza och somna på soffan hela veckan. Men det lutar åt att jag sticker ner på gymmet imorgon och fixar ett nytt kort. Min underbare sötaste man har också arbetat massor och vi har knappt hunnit att träffas. Bara somnat utmattade under vårt nya sköna dun-dubbeltäcke varje kväll. Han är fortfarande drogfri (I am so happy). Jag märker att han är lite nedstämd emellanåt, lite deppig. Inte lika intensiv som han kunde vara under sina drogperioder. Det kommer säkert att ta tid för hans kropp att återställa sig. Att hitta tillbaka till en normal balans. Jag älskar honom så mycket, han är mitt allt!