trött på att vänta.................

Varför är det så att man hela tiden går omkring och väntar. Väntar på semestern, väntar på att något kul och spännande ska hända, väntar på förändringen som ska göra ens liv så mycket bättre, roligare, intressantare. Jag är trött på att vänta. Jag är en rastlös människa. Jag har inte tålamod och ingen lust att slösa min tid på att vänta. Jag har väntat länge nog. Nu får jag fan i mig ta och rycka upp mig själv och inse att det bara är jag och ingen annan som kan ändra mitt liv. Jag har väntat länge nu. Alltför länge på att någon annan ska ta ansvar för min lycka. Jag har väntat, väntat, väntat............... Men nu får det fan vara nog! Nu måste saker och ting ändras. Jag tänker inte må så här jävla kasst längre. Så är det bara!

what is wrong with me???

Fy fan vad jag känner mig nere. Pallar inte göra ett skit. Inte städa, inte träna, inte gå ut, inte blogga, inte göra någonting. Utom möjligtvis att äta, för det gör jag hela tiden. Har nog en liten minidepression. Inte så jäkla konstigt egentligen när det är så jävla deppigt väder ute. VAR ÄR VÅREN??? Jag har ju redan köpt söta vårklänningar och fina vårskor. FUCK! jag pallar snart inte med detta längre. Jag hade gärna spenderat dessa månader i ett varmt, soligt land. Gärna Sydamerika, helst Argentina. Åhhh... jag blir tokig! Har tittat genom alla fotoalbum på semesterfoton... LÄNGTAR!!!!

Ialla fall... jag är som vanligt sämst på att skriva i bloggen. Jag glömmer helt enkelt bort det. Jag är så utmattad när jag kommer hem från jobbet. Vill bara sova. Orkar möjligtvis zappa lite på tv:n och mysa med min man. Att sitta framför datorn är uteslutet. Kanske borde jag tvinga mig själv till solariet för lite ljusterapi... skulle inte skada med lite färg på kroppen heller. Och tror ni att jag varit och fixat det där gymkortet jag tjatat om så tror ni helt fel. Jag är helt enkelt den lataste jäveln i hela Sverige.

Vad kan man göra för att få mer energi??? Har ni några bra tips så dela gärna med er....