Mina muffins!

                              
Så här blev mina muffins! Fina och väldigt goda. Fick dock ha dem i ugnen 10 minuter längre än receptet angav. Jag bakar bröd också, återkommer med bild och recept när bröden är färdigbakade. På tal om något helt annat. Jag hade en riktigt underlig dröm i natt. Skriver mer om den sen. Är det någon som är bra på att tyda drömmar av er som läser min blogg skulle jag tacksamt ta emot en analys. Vi hörs om en stund!


42798-4


Kommentarer
Postat av: mitt

Hej! Intressant blogg! Önskar dig/er allt gott!
Jag har läst kommentarer också, jag tycker att många kommentarer som du får visar på stor okunskap och det är många självklara uttalanden som jag verkligen undrar om kommentargivaren har säkra belägg för (säkert nån socionom bland dem). Iaf, jag hoppas att ni och du står på er och fortsätter kämpa! Kram

Postat av: heroine

Jag håller med dig! Socialarbetare har sin syn på missbruk klar för sig, de är inte särskilt vidsynta. Men å andra sidan så möter de säkert mest missbrukare som verkligen är på botten. Allt missbruk är tragiskt oavsett om man är fattig, rik, ensam eller älskad men missbrukare har så olika bakgrunder att det är omöjligt att dra alla över en kam. Kram och tack för dina ord!

2006-01-07 @ 17:00:43
Postat av: Christina

Mumms så goda dom ser ut!
Nu blev jag sugen...
Kram
Christina

2006-01-07 @ 18:06:09
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com
Postat av: Amanda

Mums !
Ser mycket godare ut än vad mina gjorde :/

2006-01-08 @ 12:10:46
URL: http://amandalala.blogg.se/
Postat av: heroine

jag kan avslöja att de var riktigt goda, recept finns på ica.se (amerikanska blåbärsmuffins). tänk bara på att inte ta ut de för tidigt, jag fick ha muffinsarna i ugnen 10 minuter längre än receptet angav. Kram!

2006-01-08 @ 13:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback